mr. M. (Michelle) Maaijen

mr. M. (Michelle) Maaijen

Advocaat
06 53 57 91 67

michelle.maaijen@pallas.nl

Michelle Maaijen is als advocaat werkzaam bij Pallas Advocaten, kantoor Rotterdam.

Zij adviseert en procedeert namens nationale en internationale cliënten over uiteenlopende kwesties op het gebied van arbeidsrecht, waaronder arbeidsovereenkomsten, wijzigingen van arbeidsvoorwaarden, individueel- en collectief ontslagrecht, ziekte en re-integratie, medezeggenschap, reorganisaties, concurrentiebedingen en gelijke behandeling. Michelle heeft als bijzondere specialisatie Internationaal Arbeidsrecht.

Daarnaast publiceert Michelle regelmatig over diverse arbeidsrechtelijke onderwerpen.

Michelle is actief bij de Vereniging Jonge Balie Amsterdam, waarvan zij van september 2016 tot september 2018 bestuurslid is geweest. Daarnaast is Michelle lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten (VJAA).

Michelle Maaijen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht
• Collectief ontslag
• Internationaal arbeidsrecht
• Medezeggenschap

Deze registratie verplicht tot het behalen van tien opleidingspunten op ieder geregistreerd rechtsgebied, volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Interview met Michelle

"Oog voor de problematiek van de klant, vragen benaderen vanuit meerdere invalshoeken, veel collegiaal overleg en werken in een informele sfeer. Dat typeert Pallas Advocaten en daarmee zijn we anders dan de traditionele advocatenkantoren."  Lees meer