PALLAS ADVOCATEN ZOEKT STUDENT-STAGIAIRES!

Ben jij een enthousiaste talentvolle rechtenstudent met een duidelijke voorkeur voor het arbeidsrecht en zit je in de masterfase van je studie? Solliciteer dan voor een studentstage bij Pallas Advocaten aan het Vondelpark in Amsterdam!

Studentstage

Pallas Advocaten is een jong advocatenkantoor in Amsterdam dat is gespecialiseerd in arbeidsrecht met een speciale focus op internationale arbeidsverhoudingen. Onze cliënten zijn voornamelijk werkgevers (van MKB tot grote internationale bedrijven), maar wij vertegenwoordigen ook werknemers (voornamelijk expats en hoger management).

Een studentstage is een van de beste manieren om Pallas Advocaten beter te leren kennen. Door in de praktijk met ons mee te draaien kom je met alle facetten van ons vak in aanraking en leer je tegelijkertijd ons kantoor goed kennen.

Tijdens je stage help je bij het schrijven van processtukken, juridische adviezen en ga je (waar mogelijk) mee naar zittingen en besprekingen met cliënten.

Wat bieden wij jou?

Door middel van een (fulltime) stage van twee maanden bij ons kantoor bieden wij jou de mogelijkheid om de advocatuur en de (internationale) arbeidsrechtpraktijk van dichtbij te leren kennen. Wij zorgen voor een goede begeleiding en staan altijd open voor vragen. Aan het einde van de stage zal een evaluatiegesprek plaatsvinden en zullen wij een schriftelijke stagebeoordeling geven. 

Wij bieden het gehele jaar de mogelijkheid om stage te komen lopen, met uitzondering van de zomerperiode (juli en augustus).

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar talentvolle studenten met affiniteit met het (internationale) arbeidsrecht en voorkeur voor de advocatuur.

Gelet op het niveau van de vragen en de opdrachten die tijdens je stage aan bod zullen komen, is het van belang dat je in de masterfase van een universitaire rechtenstudie bent en basiskennis hebt van het arbeidsrecht.

Contact

Voor eventuele vragen over een studentstage bij Pallas Advocaten kun je contact opnemen met Julien Blok op telefoonnummer: 020 470 93 64 of julien.blok@pallas.nl.

Stuur of mail je sollicitatie (met CV en cijferlijst) naar julien.blok@pallas.nl.